Prøvetime

PRØVETIME

Vi tilbyder en prøvetime den første mandag i måneden.

Alle kan deltage efter forudgående aftale med klubben. Holdene er blandet! Det vil sige, at både kvinder og mænd træner sammen. Vi har kun voksenhold. Man skal som minimum være 16 år for at blive medlem!

Til prøvetimen skal du medbringe noget løst tøj – f.eks. nogle behagelige bukser og en T-shirt. Din første prøvetime er uforpligtende og hvis du ønsker at fortsætte skal du meldes ind i klubben.

Klik her for at downloade indmeldelsesblanket.

Indmeldelse koster 450 kr. Det dækker to måneders træning og et års medlemskab i Dansk Aikido Forbund. Herefter koster det 200 kroner om måneden at være medlem.

Vi mener at 2 måneder er en passende periode til at få en fornemmelse af hvad vi og aikidoen kan tilbyde dig.

Vi træner i den lille sal i stue etagen og der vil altid være en Sensei eller Sempai klar til at hjælpe dig.

Kom ikke for sent til træningen. Sørg for at være klar og omklædt senest 10 min. før træningen går i gang. Du kan klæde om i vores aflåste omklædningsrum på 1. sal. Træningen starter kl 19.30

På dette link kan du læse mere om træningen og på dette link kan du læse hvad nogle af medlemmerne synes om det at dyrke Aikido.

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Required information.

Tilmeld prøvetime ved at udfylde formularen

Navn/Name *
Telefon nr. / Phone no# *
Din alder / Your age *

I den nedenståene box bedes du venligst skrive kort om dig selv og hvorfor du gerne vil prøve Aikido.

In the textbox below, in short terms, please share with us why you want to try Aikido.

Tekst / Text *

Kontakt os på dette link.

Adresse:
Frederiksberg Aikido Klub, Bülowsvejhallen, Bülowsvej 34. 1870 Frederiksberg C

Træningstider:

18.30 - 19.30: Våbentræning
19.30 - 20.30: Aikido

19.30 - 20.30: Aikido
20.30 - 21.30: Aikido

17.30 - 18.30: Aikido
18.30 - 19.30: Aikido

Våben træning er fra 6 kyu.

Prøvetime hver mandag kl. 19.30

Omklædning
Herre og Dame omklædning på 1.sal. (Husk sandaler eller badetøfler)

Træning
Træning foregår i den lille sal i stueetagen.

Pris