Børnehold/Prøvetime
Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6

FREDERIKSBERG AIKI-KIDS & AIKI-JUNIOR

aikikids2

Det er vigtigt at være kritisk på sit barns vegne og undersøge, hvad det er, barnet går ind til. Som forældre skal man tage ansvaret for, at barnet bliver meldt ind et godt sted. En klub som vores er ikke en SFO, hvor man sender sit barn hen en eller to gange om ugen uden først at sikre sig, at det er en ordentlig og redelig klub. Vores råd til forældre er derfor at få deres børn til at træne der, hvor den gensidige tillid er størst!

Der kan være mange årsager til at melde sit barn til selvforsvar. Forældre ønsker ofte, at deres børn skal lære disciplin. Andre vil gerne have, at børnene lærer at forsvare sig. Udgangspunktet for os er, om barnet egentlig har lyst. Det sparer nemlig alle – både børn, forældre og instruktører – for skuffelser, som ingen ønsker.

Hvordan lærer børn bedst? Vi mener, at det er igennem kreativ leg og øvelser, som de bliver rost for og belønnes for ved at komme til graduering, når det er fortjent. Børnene får motion, og de lærer at koncentrere sig og modtage undervisning.

Vi synes, at man skal være sig sit ansvar bevidst, når man træner med børn. Børn er ikke små voksne. Det er vigtigt, at man gør sig klart, hvad man vil med sin børneundervisning, og at man udstikker de rammer, børnene skal færdes i.

På vores børnehold gør vi meget ud af at motivere børnene i undervisningen, samtidig med at der er en sund, god og positiv disciplin. Vores instruktører har erfaring med børn. Således er alle børn sikret en rigtig god oplevelse. Alle vores instruktører har en godkendt børneattest. Af sikkerhedsårsager er vi altid minimum to instruktører på børneholdet. Vi optager ikke over 20 børn på et hold.

Der vil altid være nogle børn, som er stærkere eller svagere end andre, og de skal hver især have deres særlige opmærksomhed. Vi sætter tydelige grænser for børnene, og intet barn går hjem uden at have fået ros for sin indsats.

I vores klub lærer børnene at bruge aikido til at forsvare sig mod stærkere og større angribere og delvist udøve de samme teknikker, der undervises i på voksenholdet. Børnene lærer, hvordan man omdirigerer angribende energier, og hvordan man bruger angriberens kraft mod dem selv.

Vi er overbevist om, at vores børn lærer færdigheder, som positivt påvirker deres daglige interaktioner både i skolen og derhjemme. Udover disciplin lærer vores børn om respekt og ansvar. De lærer de grundlæggende værdier, der er nødvendige for at samarbejde og have respekt for andre mennesker.

Det må aldrig blive et mål i sig selv at lære børn at slå og sparke. Målet er at lære dem, hvordan man undgår at slås! Derfor har aikido-instruktøren også til en vis grad en opdragende rolle.

Principielt er vi imod, at børn skal gå for meget op i gradueringer og bæltefarver. Træningen skal primært være et frirum, hvor leg og træning skaber udvikling. Børnene bliver belønnet med gradueringer og farvede bælter, når de har lært de færdigheder, som er beskrevet i vores børnepensum. 

Vores børnepensum kan hentes her  (PDF fil - Åbner i nyt vindue)


Hvordan tilmelder jeg mit barn.

For at starte på børnehold skal dit barn være startet i 0. klasse og må højst være 12 år gammelt. Vores juniorhold/ungdomshold, går fra 13- til 16 år. 

Kontingent betales kvartalsvis. Ved indmeldelse betales kr. 600,- og herefter kvartalsvis. Husk at skrive "aiki-kids" og dit barns fulde navn på indbetalingen. 

Gradueringer betaler klubben og er derfor gratis for dit barn.

Anvisning om køb af dragter m.v. sker, når børnene har en indmeldelse med. Dragter kan købes hos BudoX (Åbner i et nyt vindue)

Børn har ofte en travl uge med mange aktiviteter. Vi tilbyder derfor kun undervisning hver søndag for børn.

Der kan være arrangementer med andre aikido-klubber og deres børnehold i løbet af sæsonen.

Træningen foregår i Bülowsvejhallen, Bülowsvej 34, 1870 Frederiksberg C. (Lille hal)

Instruktør Warren Smith er ansvarlig for børnetræningen.

Afbud meldes til Warren Smith på sms eller mail. Kontaktformularen herunder kan også bruges. 

Indmeldelse kan downloades her. (Åbner i et nyt vindue)

Kontingent betales den første i hver måned på klubbens konto: 2104 - 549 862 4768 (Nordea Bank). Husk at skrive "aiki-kids" og barnets fulde navn på indbetalingen. 

Der findes en lukket Facebook-gruppe for forældre og børn (særskilt fra voksenholdet). Klik på dette link (Åbner i et nyt vindue)

Det er ikke tilladt at tage billeder af børnene under træningen uden tilladelse fra instruktøren og samtykke fra forældrene.

*Required information.

Tilmeld prøvetime ved at udfylde formularen

Navn/Name *
Email *
Telefon nr. / Phone no# *
Din alder / Your age *

I den nedenståene box bedes du venligst skrive kort om dig selv og hvorfor du gerne vil prøve Aikido.

In the textbox below, in short terms, please share with us why you want to try Aikido.

Tekst / Text *

Praktisk info

Adresse:
Frederiksberg Aikido Klub, Bülowsvejhallen, Bülowsvej 34. 1870 Frederiksberg C

Træningstider:

Mandag 
19:00 - 20:00 Avanceret træning
20:00 - 21:00 Basis træning (Begynder)

Onsdag
19:00 - 20:00 Avanceret træning
20:00 - 21:00 Basis træning (Begynder)

Søndag 
10:00 - 11:00 Børne træning 
11:00 - 12:00 Unge træning
12:30 - 13:30 Våbentræning (fra 6. kyu)

Omklædning
Herre og Dame omklædning på 1.sal. (Husk sandaler eller badetøfler)

Træning
Træning foregår i den lille sal i stueetagen.