Home

FAK LOGO ROUND SMALL

hanneogjan til forsideAikido er en kampidræt, hvor målet ikke er at vinde, men at vise sin modstander, at der er en vej ud af kampen. Det kræver besindelse, styrke og teknik. Og det kræver, at man tøjle sine egne hævnimpulser. Det er svært og udfordrende og derfor træner vi aikido.

Kombineret med en god portion filosofi skaber aikido en træningsform og en livsindstilling, som er udviklende for både kroppen og sindet.

Alt efter dit temperament og dine ambitioner kan du træne det som selvforsvar, som kampidræt og som en selvudviklings- og fordybelsesteknik.

Aikido styrker dig både fysisk og mentalt. Kampkunst er et fantastisk middel til selvudvikling - en kendsgerning, som japanerne har udnyttet i århundreder.

Frederiksberg Aikido Klub er medlem af Dansk Aikido Forbund, og alle elever er sikret og underlagt de nationale og internationale retningslinjer for træning og graduering.

Vores hovedinstruktører er internationalt godkendt til at undervise i aikido. Vi er derudover også medlem af Frederiksberg Idræts Union og er en godkendt forening i Frederiksberg Kommune. 

Her på siden kan du finde praktiske oplysninger om træningen i Frederiksberg Aikido Klub, du kan læse om aikidoens historie i Japan og Danmark, og under menupunktet ’Aikidotek’ kan du finde oplysninger om klubbens gradueringspensum og links til relevant litteratur.

Begynderhold hver mandag & onsdag kl. 20:00. Tilmeld dig til en prøvetime HER..

Prøvetime

Vi tilbyder prøvetimer for voksne hver mandag og onsdag fra kl. 20:00 og for børn hver søndag kl. 10:00 og juniortræning hver søndag kl. 11:00 - alt efter hvor meget plads vi har på holdet. Mød ikke op uden en aftale med os!

Alle kan deltage efter forudgående aftale med klubben.  Læs venligst under "Træning" hvad der kræves af dig inden du tilmelder dig! Klik på følgende links henholdsvis for voksen-hold og børne-hold for at komme til vores tilmeldningsformular. 

Du kan også tilmelde dig via Motivu ved at vælge det hold som passer dig.

Du kan læse mere om vores voksenhold og vores børnehold ved at klikke dig frem i menuen øverst.

Vi glæder os til at møde dig.

Kalender

20223logoer
Kalender ufuldstændig..
24. januar Sæson opstart
04. maj: Graduering
27. august: Sommerfest
12. oktober: Graduering
22. oktober: Shihan Lejr i Holbæk
26. november: Julefrokost

Andre events:
Læs mere (kun for medlemmer)